Kako izbrati prave pajkice

Ženske se v pajkice ne oblačijo samo za treninge, ampak tudi za druge dejavnosti, kot so opravki, potovanja ali dremanje. So opazne hlače in tudi funkcionalne, kar je vedno pomembno za večino dam. Tukaj bo opisanih nekaj napotkov, ki vam bodo pomagali izbrati najboljše pajkice, ki jih lahko nosite za fizične vaje ali pa tudi pri drugih aktivnostih.

Odkrijte, kako udobne so pajkice

Če boste pajkice nosile za telovdbo, se morate najprej prepričati, kako udobne so. Pri tem oblačilu je lažje najti model, ki bo ustrezal, kot pri mnogih drugih hlačah, saj se pajkice ponavadi zlahka raztezajo zaradi svojih elastičnih pasov in sintetične ali bombažne tkanine. Vendar pa, če čutite neudobje pri probavanju pajkic, vedno raje izberite drug model.

Preučite material

Pri telovadbi se ponavadi znojimo, tako da je pomembno, da izberete materiale, ki so lahki in vpijajo vlago. Če želite preveriti blago, ga primite s kazalcem in palcem. Dober tekstil je na otip mehek in ne grob.


Izberite pravo trpežnost

Pajkice za telovadbo morajo biti trpežne, vendar pa so lahko takšne pajkice tudi zelo drage. Nakup poceni pajkic je še vedno smiselen pristop, saj jih lahko nabavite več.

Izberite pajkice, v katerih se boste počutile samozavestne

Pomembno je, da se boste v pajkicah počutile samozavestno, saj jih boste le tako lahko maksimalno uporabljale. Če ste nesamozavestne zaradi svojih nog, potem si izberite širši model, če želite pritegniti manj pozornosti, potem izberite takšne v črni barvi, ne pa v divjih barvnih kombinacijah.